Our entrees

À la carte – 10$
(inclus dans notre formule table gourmande)

Snails and bone marrow
rocket pesto, blue cheese

Duck tartar
orange, mint , pickles

French onion soup
smoked salmon

Goat cheese profiteroles
Honey,braised veal cheek

Braised lamb ravioli
spinach, horseradish mousse

Octopus and calamari
Chickpeas, aubergine

Chef’s inspiration foie gras / extra 10 $

suggestions

Ca’Viola Barturot 2012 delcetto-d’alba d.o.c.

Vin rouge

Code SAQ 11838431

23.85 $ $

Baronne du Chatelard Moulin-à-Vent 2010

Beaujolais

Code SAQ 10367471

20.95 $ $

Albert Bichot Pouilly-Fuissé

Bourgogne, France

Code SAQ 00022871

25.95 $ $

Château de Beauregard Pouilly-Fuissé Les Chardonnets 2010

Bourgogne, France

Code SAQ 00882449

28.35 $ $