Our main courses

Table d’hôte: soup or salad . main course . regular coffee

Gourmet menu: soup or salad . entrée . main course . dessert . regular coffee

Beef flank steak, peppercorn sauce
Table d’hôte: 31$
Gourmet menu: 43$

Fish of the day
Table d’hôte: 27$
Gourmet menu: 39$

Rack of lamb, two mustard sauce
Table d’hôte: 35$
Gourmet menu: 47$

Guinea fowl, gnocchi, chorizo sauce
Table d’hôte: 32$
Gourmet menu: 44$

Bison filet, cranberry, elderberry sauce
Table d’hôte: 33$
Gourmet menu: 45$

Venison, lentils, mushroom sauce
Table d’hôte: 34$
Gourmet menu: 46$

Chef’s Suggestion.

suggestions

Ca’Viola Barturot 2012 delcetto-d’alba d.o.c.

Vin rouge

Code SAQ 11838431

23.85 $ $

Badia a Passignano Chianti-Classico Riserva 2008

vin rouge d'Italie

Code SAQ 00403980

42.50 $ $

Alamos Seleccion Malbec

vin rouge d'Argentine

Code SAQ 11015726

17.95 $ $